IĞDIR / MERKEZ - KARAAĞAÇ İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli oyunlar ve etkinliklerle coşkulu bir şekilde kutlanıldı.

Nis

OKULUMUZDA ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANMA TÖRENİ ETKİNLİKLERİ YAPILDI.

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşının kabulü kapsamında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Mrt

TEMİZ SINIF TEMİZ TOPLUM BİLİNCİNİ ÖĞRENCİLERİMİZDE OLUŞTURMAK AMACIYLA OKULUMUZDA HER AY EN TEMİZ SINIF SEÇİLEREK KAZANAN SINIFIMIZA ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLMEKTEDİR .

Mrt

01-07 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri kapsamında okulumuzda deprem tahliye tatbikatı ve öğrencilerimizde afete hazırlık bilinci oluşturmak için program hazırlanmıştır.

Kas

Okulumuzda Iğdır İl Emniyet Müdür Sn. Oğuzhan YONCA Ve İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Servet CANLI'nın katılımlarıyla 10 Kasım ATATÜRK'ü anma programı düzenlendi. Ölümünün 84. yılında Byük Önderimizi saygı ve özlemle andık. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

İmam hatipli olma bilincini öğrencilerimizde oluşturmak ve imam hatip okullarının kuruluş yıl dönümünü kutlamak amacıyla; okul köşesi, imam hatipli olmak ve imam hatipli olmanın farkı gibi çeşitli etkinlikler düzenledik. Okul köşemizde geçen yıl öğrencilerimizle yaptığımız güzel etkinlikler ve elde edilen başarılarımızı sergiledik

Ekm

Bu yıl da öğrencilerimize verdiğimiz değeri göstermek adına doğum günü kutlamalarımıza devam ediyoruz.

Ekm

Sevgili Peygamberimizin doğumunun kutlandığı Mevlid-i Nebi haftsı kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenledik. Öğrencilerimiz Peygamberimize olan sevgilerini düzenlediğimiz okul içi etkinliklerine katılarak göstermeye çalıştılar.

Eyl

İlköğretim haftası kapsamında okulumuzda pano çalışması ve hafta ile ilgili resim yapma etkinliği düzenlendi. 2022-2023 Eğitim- Öğretim yılı  tüm eğitim camiasına hayırlı olsun.

May

Öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizle birlikte cami ziyareti yapıldı. Öğrencilerimiz yapılan bu ziyaretle hem Cuma namazını kıldılar hem de camide vakit geçirdiler.

May

Okulumuzda Iğdır İl Milli Eğitim Müdürümüz Servet Canlı, Şube Müdürlerimiz ve annelerimizin katılımıyla Anneler Günü etkinliği düzenlendi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir çoşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.